MINI SCREEN

Det naturlige valget til åpningsvindu. Liten kassett og sideskinner som monteres direkte på vindusrammen og solskjermingen følger med vinduet når du åpner det. Mini screen er et varmeregulerende produkt som minsker behov for kjøling innendørs.

Solskjermingen tar også store deler av det synlige lyset i tillegg til å stoppe UV-stråling. Dette reduserer f.eks falming av farger på møbel og inventar.

Mini Screen betjenes manuelt med snor, og anbefales til åpningsvindu på soverom, kjøkken eller andre rom der man ikke har behov for å regulere solskjermingen ofte. 
Denne type Screen er ikke stormsikker, men tåler utrolig mye vind.

Til større vinduer anbefales det motoriserte screen, som Midi Screen eller Zip Screen.

MIDI SCREEN

Midi Screen er produktet for deg som ønsker motorisering, automatisering, appstyring og full komfort. Sideskinnene er tilpasset standard vindusprofiler, og er markedets mest fasadenøytrale.

Midi Screen monteres utvendig på fasaden og er i første rekke en varmeregulerende solskjerming, selv om duken i tillegg tar mye lys og UV-Ståling.

Solskjermingen kan reguleres manuelt, eller ved bruk av vind, sol og temperatursensorer, som kan bidra til å stabilisere innetemperaturen og inneklimaet.
Med Somfys IO-motorer kan solskjermingen også styres med telefon/nettbrett og PC.

ZIP SCREEN

Zip Screen er produktet for deg som bor steder der været er over normalt ruskete. Solskjermingen har de samme funksjonene som Midi Screen, men har påsveiset en glidelås på hver side av duken som gjør at den sitter fast i skinnen på hver side når den kjøres ned og opp.

Zip Screen monteres utvendig på fasaden og er i første rekke en varmeregulerende solskjerming, selv om duken også tar mye lys og UV-stråling.

Solskjermingen kan reguleres manuelt, med bryter eller fjernkontroll, eller ved bruk av vind, sol og temperatursensorer, som kan bidra til å stabilisere innetemperaturen og inneklimaet. 
Med Somfys IO-motorer kan solskjermingen også styres med telefon/nettbrett og PC.

Lurer du på noe eller ønsker du et pristilbud?

TA KONTAKT!

Fyll ut kontaktskjema så vil vi kontakte deg så snart som mulig!
Du kan også nå oss på telefon: +47 907 47 756

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon

    Kateori (*)

    Melding (*)